I lördags bakade jag en kaka som var så himmelens god att jag måste dela med mig av receptet. Det är typ en amerikansk cookie, fast i kladdkakeformat. Det bästa av två världar helt enkelt! Du behöver: 200 gram mjölkchoklad (mörk går också bra) 175 gram smör 1 dl. strösocker 2 dl. farinsocker 1 ägg 1½ tsk. bikarbonat 2 tsk. vaniljsocker 1 krm. salt 1 dl. havregryn 3 3/4 dl. vetemjöl eventuellt hackade nötter, jag hade dock inga Gör så här: Sätt på ugnen på 175 grader Grovhacka chokladen - spara lite till garneringen! Vispa smält smör, farinsocker, strösocker. Blanda ned ägget. Tillsätt bikarbonat, vaniljsocker, salt, havregryn och vetemjöl. Blanda ned chokladen. Placera degen i en smord form (gärna en så kallad springform). Strö över resten av chokladen. Grädda längst ned i ugnen i 30-35 minuter. Pudra florsocker på innan servering (gjorde jag ej pga alldeles för ivrig). Ät med grädde, glass eller nyplockade jordgubbar! Hoppas det ska smaka!